Groener Zoeterwoude
Bestuur

Het bestuur van Groener Zoeterwoude bestaat uit

Jos Atteveld

Jos Atteveld

Voorzitter

Jos heeft als docent bouwtechniek – bouwkunde en onderwijskundige allerlei functies in het technisch beroepsonderwijs vervuld. Het verduurzamen van onze woning werkte zo inspirerend dat we al zo’n tien jaar actief betrokken zijn bij Zoeterwoude Duurzaam 2030 om inwoners te adviseren. Met Groener Zoeterwoude ontstaat er een kans om van nog grotere betekenis te kunnen zijn voor een duurzame leefomgeving met perspectief voor onze kinderen en kleinkinderen.

Kees den Ouden

Kees den Ouden

Secretaris

Kees heeft diverse functies in en om het onderwijs gehad. Van 2010 tot 2018 was hij wethouder in Zoeterwoude, waarbij Duurzaamheid een belangrijk speerpunt voor hem was. Sinds 2018 is hij gepensioneerd.

 

Ton Rijnsburger

Ton Rijnsburger

Penningmeester

Ton is opgegroeid op een boerderij aan de Vlietweg in voormalig Zoeterwoude. Hij is werkzaam geweest in verschillende functies in de automatisering van een grote bank. Sinds 1989 neemt hij deel aan wind- en zon-coöperaties verspreid over Nederland.

Rietje van Vliet

Rietje van Vliet

Bestuurslid

Rietje woont in Zoeterwoude-Rijndijk. Zij is gepromoveerd als boekhistoricus, specialisme 18e eeuw. Voor haar pensionering was zij werkzaam als zelfstandig onderwijsadviseur in het hoger onderwijs, met name op het gebied van de kwaliteitszorg. Ze is fanatiek wandelaar en ziet om zich heen veel kansen om de CO2-voetafdruk van Zoeterwoudenaars te verkleinen. Daar zet ze zich graag voor in.

 

Aad Vijverberg

Aad Vijverberg

Bestuurslid

Aad heeft gestudeerd in Leiden en gespecialiseerd in ontwikkelingsbiologie. Loopbaan geheel aan de Leidse Universiteit, begonnen als docent en vanaf 1981 tot aan pensioen in 2007 werkzaam als faculteitsdirecteur belast met bedrijfsvoering. Daarnaast medeoprichter en voorzitter van het NIBI, de beroepsvereniging van biologen in Nederland.

 

Zo blijf je op de hoogte

De laatste nieuwtjes

Opmerkelijke daling gasverbruik Zoeterwoude

In Zoeterwoude verbruikten inwoners in 2022 ruim een kwart minder gas dan in 2021, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Een opmerkelijk resultaat waarmee Zoeterwoude ook de koploper van Nederland is. De vraag is: hoe...

Lees meer

Heb jij ook een duurzaam hart?

Ontvang onze mailing door je hieronder in te schrijven