Groener Zoeterwoude
Bestuur

Het bestuur van Groener Zoeterwoude bestaat uit

Jos Atteveld

Jos Atteveld

Voorzitter

Jos heeft als docent bouwtechniek – bouwkunde en onderwijskundige allerlei functies in het technisch beroepsonderwijs vervuld. Het verduurzamen van onze woning werkte zo inspirerend dat we al zo’n tien jaar actief betrokken zijn bij Zoeterwoude Duurzaam 2030 om inwoners te adviseren. Met Groener Zoeterwoude ontstaat er een kans om van nog grotere betekenis te kunnen zijn voor een duurzame leefomgeving met perspectief voor onze kinderen en kleinkinderen.

Kees den Ouden

Kees den Ouden

Secretaris

Kees heeft diverse functies in en om het onderwijs gehad. Van 2010 tot 2018 was hij wethouder in Zoeterwoude, waarbij Duurzaamheid een belangrijk speerpunt voor hem was. Sinds 2018 is hij gepensioneerd.

 

Ton Rijnsburger

Ton Rijnsburger

Penningmeester

Ton is opgegroeid op een boerderij aan de Vlietweg in voormalig Zoeterwoude. Hij is werkzaam geweest in verschillende functies in de automatisering van een grote bank. Sinds 1989 neemt hij deel aan wind- en zon-coöperaties verspreid over Nederland.

Rietje van Vliet

Rietje van Vliet

Bestuurslid

Rietje woont in Zoeterwoude-Rijndijk. Zij is gepromoveerd als boekhistoricus, specialisme 18e eeuw. Voor haar pensionering was zij werkzaam als zelfstandig onderwijsadviseur in het hoger onderwijs, met name op het gebied van de kwaliteitszorg. Ze is fanatiek wandelaar en ziet om zich heen veel kansen om de CO2-voetafdruk van Zoeterwoudenaars te verkleinen. Daar zet ze zich graag voor in.

 

Aad Vijverberg

Aad Vijverberg

Bestuurslid

Aad heeft gestudeerd in Leiden en gespecialiseerd in ontwikkelingsbiologie. Loopbaan geheel aan de Leidse Universiteit, begonnen als docent en vanaf 1981 tot aan pensioen in 2007 werkzaam als faculteitsdirecteur belast met bedrijfsvoering. Daarnaast medeoprichter en voorzitter van het NIBI, de beroepsvereniging van biologen in Nederland.

 

Zo blijf je op de hoogte

De laatste nieuwtjes

Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering Gebiedscoöperatie Groener ZoeterwoudeDinsdag 21 november 2023 (19:30-22:10, sluiting 22:30 uur)Swetterhage, Blankaartpark 2, 2381 AD Zoeterwoude-Dorp De Gebiedscoöperatie Groener Zoeterwoude zet zich samen met de bewoners in voor een groener,...

Lees meer

Terugleververgoeding

Als de zon schijnt, produceren zonnepanelen stroom die je direct kunt gebruiken in je huishouden. Alle stroom die je niet direct gebruikt, lever je terug aan het net. Dit wordt verrekend met de elektriciteit die je van het net afneemt. Je krijgt een...

Lees meer

Is jouw groene stroom écht groen?

Soms wordt stroom in Nederland verkocht onder de naam groene stroom en is het eigenlijk gewone stroom waar geen windmolen of zonnepaneel aan te pas komt. Controleer met de Groene stroom checker of jouw groene stroom wel écht groen is! Welke groene stroom is écht...

Lees meer

Heb jij ook een duurzaam hart?

Ontvang onze mailing door je hieronder in te schrijven